ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ 1ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2015, 24 ΔΕΚ. 2015




      Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, παράλληλα με τις εκδηλώσεις της παραμονής των Χριστουγέννων στην Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Ε.Θ.), έγινε η απονομή των Επάθλων και Αναμνηστικών από το Διοικητή της Δ.Α.Ε.Θ. Αστυνομικό Διευθυντή ΒΑΚΡΙΝΟ Κωνσταντίνο και Διοικητών των Υποδιευθύνσεων Υ.ΜΕ.Τ./Υ.Α.Τ. και της Ε.Κ.Α.Μ., σε όσους συμμετείχαν στο 1ο Κύπελλο Αλεξιπτωτιστών Σωμάτων Ασφαλείας 2015, επίσης Πτέρυγες και το Δίπλωμα Αλεξιπτωτιστή με την ολοκλήρωση των αλμάτων Στατικού Ιμάντα S/L της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας παρέλαβαν ο Υπαστ. Α΄ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ Αντώνιος, ο Αρχ/κας ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΝΟΣ Γεώργιος, ο Υπαρχ/κας ΤΣΑΤΣΟΣ Ανάργυρος, ο Αστ/κας ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιος και ο Αστ/κας ΤΑΡΑΡΑΣ Πέτρος.
       Ο Διοικητής της Δ.Α.Ε.Θ. Αστυνομικός Διευθυντής Βάκρινος Κωνσταντίνος και οι Διοικητές των Υποδιευθύνσεων Υ.ΜΕ.Τ./Υ.Α.Τ. και της Ε.Κ.Α.Μ., απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς και επαίνεσαν το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και  της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.



       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας ευχαριστεί τον Διοικητή της Δ.Α.Ε.
Θ., τους Διοικητές των Υποδιευθύνσεων Υ.ΜΕ.Τ./Υ.Α.Τ. και της Ε.Κ.Α.Μ. και όλα τα στελέχη για την φιλοξενία των απονομών που έλαβαν χώρα  στην Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.