ΑΛΜΑ TANDEM

Το μέλος της Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας Παντελιάδης Ισσάκ, στις 26 Οκτωβρίου 2008, είναι το πρώτο μέλος της Λέσχης, που
εκπαιδεύτηκε και πραγματοποίησε άλμα TANDEM (δεμένος με τον εκπαιδευτή αλεξιπτωτιστή) από ύψος 11000 ft στη ζώνη ρίψεων του ιδιωτικού αεροδρομίου στον Ίκαρο – Βοιωτίας. Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν. Πιερίας τον συγχαίρει.



Εκπαιδευτές Χαρίτος Ιωάννης, Καμπουροβά Μαρία (εικονολήπτης) και Παντελιάδης Ισσάκ.











Ελεύθερη Πτώση στα 11000 ft.













Προσγείωση άλματος TANDEM.










3Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ
ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.
ΚΑΙ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ


Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας διοργάνωσε στις 31 Οκτωβρίου & 01,02 Νοεμβρίου 2008 το 3ο Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών για μέλη σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) και Σεμινάριο Αγωνιστικής Ακρίβειας Αλεξιπτωτιστών σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας.
Το 3ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Τα μέλη των Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ. που συμμετείχαν στο 3ο Σχολείο ήταν:
1. Κόμνιος θεολόγος Κατερίνη
2. Ασλάνογλου Γεώργιος Καβάλα
3. Κιζούμπ Ανδρέας Καβάλα
4. Μακκάς Κων/νος Λάρισα
8. Ηλιόπουλος Δημήτριος Λάρισα







Θεωρητική εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών.

Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
Στο πλευρό των νέων αλεξιπτωτιστών μας παραστάθηκε και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Στρατηγός ε.α. Γαληνός Αθανάσιος καθώς και πολλοί παλαιοί αλεξιπτωτιστές Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ..
Το 3ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Π.Ο.Ε.Δ. ολοκληρόθηκε με άλματα που πραγματοποιήθηκαν μόνο τη Κυριακή μεσημέρι - απόγευμά και αυτό γιατί δεν το επέτρεψαν τα καιρικά φαινόμενα.







Νέοι αλεξιπτωτιστές με τους εκπαιδευτές Λυκάκη Ιωάννη, Καμπούροβα Μαρία και παλαιοί αλεξιπτωτιστές στο αεροδρόμιο Πολυκάστρου.












Εκπαίδευση εδάφους αλεξιπτωτιστή.












Προσγείωση αλεξιπτωτιστή


Το Σεμινάριο Αγωνιστικής Ακρίβειας Αλεξιπτωτιστών έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.
Οι Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο Σεμινάριο απόκτησαν γνώσεις σε θέματα αγωνιστικής ακρίβειας και επιδείξεων (DEMO) Αλεξιπτωτιστών.
Ομιλητής του Σεμιναρίου Εκπαιδευτής-Εξεταστής Αλεξιπτωτιστών Λυκάκης Ιωάννης.
Άλματα δεν πραγματοποιήθηκαν όπως αρχικά είχε προγραμματιστή και αυτό γιατί δεν το επέτρεψαν τα καιρικά φαινόμενα.






Αλεξιπτωτιστές κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου.